…

SMOG – Spreken Met Ondersteuning van Gebaren – digitale vorming –> VOLZET

25/02/2021 - 11/03/2021 van 19:30 tot 22:15

Deze initiatie is volzet. Indien u interesse heeft in een volgende initiatie, stuur gerust een bericht naar smog@kvg.be 

Een initiatie in Spreken Met Ondersteuning van Gebaren (SMOG). Voor ouders, broers, zussen, grootouders, vrijwillige begeleiders. 

Communiceren is een grondrecht! Met SMOG ondersteun jij je gesproken taal met gebaren. Zo kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke handicap, autisme of een communicatiebeperking zich beter uiten en kunnen ze hun omgeving makkelijker begrijpen. Deze vorm van ondersteunde communicatie leer je eenvoudig aan en gebruik je gemakkelijk thuis en in de vrije tijd.

Je ontdekt

1ste lesavond – Je ontdekt wat SMOG is en hoe het werkt. En leert een paar gebaren aan die je vaak thuis in de vrije tijd gebruikt: hygiëne, voeding, hobby, … .

2de lesavond –  Je oefent de gebaren verder in, en leert echt spreken met ondersteuning van gebaren.

Meerdaagse cursus

! Opgelet. De cursus loopt over 2 donderdagavonden, en vindt telkens om 19.30 uur plaats. Gelieve beide data in je agenda te noteren.


25 februari 2021
11 maart 2021

Inschrijven

Deze initiatie zal digitaal/online plaatsvinden. Verdere richtlijnen hieromtrent zal je kort voor aanvang ontvangen. 

Deze meerdaagse initiatie is alleen bedoeld voor ouders, familieleden, vrijwillige begeleiders van een kind met een handicap.

Val je onder één van deze categorieën? Stuur dan een mailtje naar gezinenhandicap@kvg.be of bel naar 03 216 29 90 om je in te schrijven.

Prijzen en factuur

Ben je lid van KVG en Gezin en Handicap?

Dan betaal je individueel 35 euro. Twee personen van eenzelfde gezin betalen samen 60 euro, per extra gezinslid  komt er 30 euro bij.

Ben je geen lid van KVG en Gezin en Handicap?

Dan betaal je individueel 50 euro. Twee personen van eenzelfde gezin betalen samen 80 euro, per extra gezinslid  komt er 40 euro bij.

 

Na inschrijving ontvang je een factuur voor de volledige cyclus: gelieve deze te betalen voor aanvang van de cursus.

Een printklare uitnodiging vind je hier.

Word lid en schrijf je goedkoper in voor infomomenten, cursussen, workshops en meer!
Dit infomoment organiseren we op meerdere data en locaties. Wil je dit elders volgen? Bekijk de vormingskalender van Gezin en Handicap.
Alle betalingen verlopen via factuur.
Locatie:


Kaart niet beschikbaar
Inschrijven

Dit infomoment is volzet. Stuur een mailtje naar gezinenhandicap@kvg.be of bel naar 03 216 29 90 om u op de wachtlijst te zetten.

Soort ticket Plaatsen