Beter communiceren met SMOG – initiatie VLB

08/05/2018 - 15/05/2018 van 19:30 tot 22:15

Een initiatie in Spreken Met Ondersteuning van Gebaren (SMOG). Voor ouders, broers, zussen, grootouders, vrijwillige begeleiders.

Communiceren is een grondrecht! Met SMOG ondersteun jij je gesproken taal met gebaren. Zo kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke handicap, autisme of een communicatiebeperking zich beter uiten en kunnen ze hun omgeving makkelijker begrijpen. Deze vorm van ondersteunde communicatie leer je eenvoudig aan en gebruik je gemakkelijk thuis en in de vrije tijd.

Je ontdekt

1ste lesavond – Je ontdekt wat SMOG is en hoe het werkt. En leert een paar gebaren aan die je vaak thuis in de vrije tijd gebruikt: hygiëne, voeding, hobby, … .

2de lesavond –  Je oefent de gebaren verder in, en leert echt spreken met ondersteuning van gebaren.

Meerdaagse cursus

! Opgelet. De cursus loopt over 2 opeenvolgende weken, en vindt telkens om 19.30 uur plaats. Gelieve beide data in je agenda te noteren.

8 mei 2018
15 mei 2018

Inschrijven

Deze meerdaagse  initiatie is alleen bedoeld voor ouders, familieleden, vrijwillige begeleiders van een kind met een handicap.

Val je onder één van deze categorieën? Stuur dan een mailtje naar gezinenhandicap@kvg.be of bel naar 03 216 29 90 om je in te schrijven.

Prijzen en factuur

Ben je lid van KVG en Gezin en Handicap?

Dan betaal je individueel 30 euro. Twee personen van eenzelfde gezin betalen samen 55 euro, per extra gezinslid  komt er 27,5 euro bij.

Ben je geen lid van KVG en Gezin en Handicap?

Dan betaal je individueel 45 euro. Twee personen van eenzelfde gezin betalen samen 75 euro, per extra gezinslid  komt er 35 euro bij.

 

Na inschrijving ontvang je een factuur voor de volledige cyclus: gelieve deze te betalen voor aanvang van de cursus.

Belangrijk

Deze initiatie heeft een beperkt aantal deelnemers. Is deze cursus volzet? Dan kun je hem op andere locatie misschien nog volgen.
Bekijk de vormingskalender van Gezin en Handicap.

Praktisch

Een printklare uitnodiging vind je hier.

Word lid en schrijf je goedkoper in voor infomomenten, cursussen, workshops en meer!
Locatie:
KVG-zaal Leuven
Tiensesteenweg 63
3000 Leuven
Kaart wordt geladen...
Inschrijven

Dit infomoment is volzet. Stuur een mailtje naar gezinenhandicap@kvg.be of bel naar 03 216 29 90 om u op de wachtlijst te zetten.