…

Reflectiemoment “Beleving van handicap in je gezin” – Online

28/10/2021 van 19:30 tot 21:30
Inhoud

Als ouder van een kind met een beperking loop je vaak op de tippen van je tenen. De balans vinden tussen zorg-werk-leven is een hele opdracht. Praktisch, maar ook emotioneel. Want als je een kind met een beperking hebt, verloopt je toekomstbeeld anders dan verwacht. Dit doet soms verdriet, pijn en geeft bij momenten een gevoel van onmacht en onzekerheid. De rest van je leven blijft je kind deze beperking houden. Hoe kun je een beperking loslaten als je er elke dag mee te maken hebt? Of is het als ouder zoeken naar een manier om te (leren) leven met een ‘levend verlies’… We delen met elkaar hoe we om gaan met reacties van anderen en geven elkaar tips.

Het is interessant dat je voor deze reflectiesessie de webinar van Manu Keirse rond Levend verlies al een keer volgde, maar het is niet noodzakelijk. Die webinar kan je van 12 oktober tot 26 oktober vinden op ons channel: https://gezin-en-handicap.webinargeek.com/

Deze reflectiesessie zal ingeleid worden door twee gedreven mama’s die ook via (sociale) media op de barricades gaan staan.

Je sprekers

Frauke Cosaert
Jolien Steels

Praktisch

Een week voor de reflectiesessie, ontvang je een mail met toegang tot de Teams-sessie.

Word lid en schrijf je goedkoper in voor infomomenten, cursussen, workshops en meer!
Locatie:


Kaart niet beschikbaar
Inschrijven
Soort ticket Prijs Plaatsen